Kultura

Ja, Anđela Marić

Završila glumu na Internacionalnom Univerzitetu u klasi prof. Envera Petrovcija. Igrala u mnogim predstavama za decu i odrasle.

Ime i prezime : Anđela Marić

Datum i mesto rođenja: 9.4.1986. Novi Pazar

Kako provesti sedam dana bez mobilnog telefona: Uh, teško. Nisam probala, ali kada mi se desi da zaboravim mobilni kod kuće, uvek imam utisak da mi je baš u tom trenutku više nego neophodan.

Koju osobu najviše cenite: Ima ih dosta. Cenim plemenite ljude sa izraženim osećajem za empatiju. To me kod osobe uvek ” kupi”. Jednom rečju, cenim dobre ljude. Poštene i dobre.

Grad u koji zelite ponovo otići: Pariz. Citava dva dana sam šetala i uživala u njegovim čarima, a mislim da nisam uspela da vidim ni dvadeseti deo svega onoga što ovaj magični grad nudi.

Jelo koje možete jesti svakog dana: Sve vrste testenina.

Kome najviše verujete: Osobama za koje smatram da su dobronamerne, čak i kada me kritikuju. Neka to bude moja majka.

Gde se najbolje odmorite: Kod kuće, bez obaveza. Dok gledam dobar film ili čitam dobru knjigu.

Najbolji dan u životu: Bilo koji dan, gde sam sebi zadala ciljeve i ostvarila makar delić. Nadam se da mi najbolji dan tek predstoji.

Poslednja laž na koju ste naseli: Često se to desi…

Koliko ste aktivni na drustvenim mrežama: Trudim se da ne bude previse i da me to mnogo ne okupira. Koristim Instagram uglavnom radi novih informacija iz sveta pozorista. Uglavnom iz zemlje, ali i iz inostranstva. Tu i tamo, protne se i malo mode.

Najlepši poklon koji ste dobili: Moja dva sestrića – Vuk i Nikola, to su dva najlepša poklona.

Omiljena životinja: Volim životinje, a nemam omiljenu. Samo da su pitome.

Omiljeni muzicar/bend: Zavisi od raspoloženja ili neke životne faze. Mada uvek moze Nouvele Vogue.

Poslednja knjiga koju ste procitali: “Drame” Anton Pavlovič Čehov.

Omiljeni filmski lik: Vjeko Kralj, kog igra maestralni Nebojša Glogovac u filmu “Ustav Republike Hrvatske” Rajka Grlica. Pravo remek-delo, kao i sve što je Glogovac radio, uostalom.

Tim za koji navijate: Kad sam bila mala, navijala sam za Crvenu zvezdu, iako nikada nisam pratila. Sada navijam za svoju zemlju Srbiju ili za svoj grad Novi Pazar. Poslednji put sam zdušno navijala za novopazarske odbojkaše i iskreno se radovala njihovom uspehu.

Omiljena narodna izreka: Niko na svetu nije jači od coveka koji zna.

Koje pitanje najvise mrzite: “Kako ti to zamišljaš?!”

Vaša najveća nada: Dečija radost.

Slični članci

Pročitajte
Close
Back to top button