Društvo

Jaško Međedović, vlasnik Barbose, demantovao Srpski telegraf

“Shodno članu 83 stavu 1, zakona o javnom informisanju i medijima, tražim od odgovornog urednika nezavisnih novina Srpski telegraf hitno obijavljivanje sledećeg odgovora-demanta srpskog telegrafa (iz brojeva 1.067 i 1.068) kao i internet portala Republika.

Želim da demantujem sve navode počev od samog prisustva na rođendanu jer u to vreme nisam boravio u Srbiji (pa tako ni nisam ni prisustvovao istom), preko navodnog svrstavanja u krimimalne klanove i navode da sam umešan u bilo kakve kriminalne radnje.

Nikada do sada nisam osuđivan a ni optuzivan po bilo kom osnovu pa ni za kriminalne aktivnosti.

Nisam član niti finansijer ni jedne političke partije. Vaš naručen i instruirani tekst mene etiketira,narušava moj ugled ,ugled moje porodice i firme koju predstavljam i na kraju ugrožava moju bezbednost.

Ukoliko budem imao bilo kakav problem po pitanju iste smatraću ovaj list direktno odgovornim zbog plasiranja lažnih informacija i dovodjenja u vezu sa kriminalnim aktivnostima bez ikakvog osnova. Svoj posao radim časno i pošteno u okviru porodice a o meni,mojim poslovnim i privatnim aktivnostima mogu svedočiti ljudi koji me poznaju.

U slučaju da moj demanti ne bude obijavljen na istom mestu gde se i obijavljuje članak koji je tema demanta, biću prinudjen da pravdu potražim kod nadležnih institucija”.

Slični članci

Back to top button