Politika

Stefanović: Vučić je učinio mnogo

Potpredsednika Vlade Srbije i ministar odbrane Nebojše Stefanovića danas je povodom “zabrinutosti” za njegov odnos sa Aleksandrom Vučićem, poručio da je njegov odnos sa Vučićem samo njihov i da je Vučić učinio mnogo da Srbija danas bude neuporedivo bolje mesto za život.

“Moj odnos sa predsednikom Vučićem je samo naš – moj i njegov, i svakako ga neće uređivati ni tajkuni, ni kvazipolitičari, niti njihove novine”, naveo je Stefanović u pisanoj izjavi, koju je prenelo Ministartsvo odbrane.

On je istakao da više od 20 godina poštuje ogroman rad i energiju koju Vučić ulaže u borbu za bolju i snažniju Srbiju i da će kao član Vlade i njegov prijatelj nastaviti da ga podržava i daje sve od sebe da doprinese u toj borbi.

“Aleksandar Vučić je neko ko je učinio mnogo da Srbija danas bude neuporedivo bolje mesto za život, nego što je bila kada su o njoj odlučivali raznorazni tajkuni i predstavnici njihovih takozvanih političko-medijskih elita, koji su brinuli isključivo o svom džepu”, rekao je Stefanović.

On je kazao da mu je svaki srpski vojnik poseban i da mu je važno da imaju što bolje uslove rada, bolju opremu i naoružanje, što bolji standard.

“Za razliku od Dragana Đilasa, raznih medija pod njegovom kontrolom i političko-tajkunskih elita kojima su svi koji nemaju stotine miliona evra ‘obični’, meni je svaki srpski vojnik poseban, važan i drago mi je kad imam priliku da ih vidim i razgovaram sa njima”, naveo je Stefanović.

Istakavši da mu je važno da imaju što bolje uslove rada, bolju opremu i naoružanje, što bolji standard, Stefanović je rekao da se svim srcem bori da oni i njihove porodice žive što bolje, kao i da zna da su to za “Đilasa i ‘elitu’ bili i ostali problemi ‘običnih’, za njih nebitnih ljudi.

Slični članci

Pročitajte
Close
Back to top button