Globus

Erdogan: AK Partija i dalje slovi za jedinu nadu našeg naroda

Erdogan je prisustvovao 29. Evaluacijskom sastanku vladajuće Stranke pravde i razvoja (AK Parti) koji je održan u Kizilcahamamu kod Ankare

ANKARA (AA) – Predsjednik Republike Turske Recep Tayyip Erdogan izjavio je danas da postoje krugovi koji šire laži i napadaju Tursku, AK Partiju i njega lično i da cilj tih krugova nije da podrže neku drugu partiju, već da unište sve vrijednosti koje AK Partija predstavlja.

Erdogan je prisustvovao 29. Evaluacijskom sastanku vladajuće Stranke pravde i razvoja (AK Parti) koji je održan u Kizilcahamamu kod Ankare.

Turski predsjednik i predsjednik AK Partije Erdogan je kazao da je jasno da na sceni djeluju krugovi koji šire gnusne laži o Turskoj, AK Partiji i njemu lično.

On je kazao da cilj tih krugova nije da podrže neku drugu partiju, već da unište sve vrijednosti za koje se AK Partija zalaže te je poručio da je borba protiv tih krugova tim značajnija za cijelu Tursku.

“Realnost ovog perioda je da će naša zemlja biti jaka koliko je jaka i AK Partija i da će, ne dao Bog, slabljenje naše partije značiti slabljenje odbrane Turske”, poručio je Erdogan.

Erdogan je kazao da AK Partija i njena Narodna alijansa imaju veliku većinu u skupštinama i Ankare i Istanbula i da gubitak gradonačelničkih mjesta u tim gradovima nije nenadoknadiv gubitak.

Slični članci

Back to top button