Hronika

Protiv dva policajca iz N. Pazara podnijete krivične prijave zbog zlostavljanja i mučenja

Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole Ministarstva unutrašnjih poslova, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Pazaru, podnijeli su krivičnu prijavu protiv policijskih službenika A. A. (1987) i S. M. (1990), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo zlostavljanje i mučenje, potvrđeno je za Agenciju SANA u Policijskoj upravi Novi Pazar.

Oni se sumnjiče da su zadali nekoliko udaraca tridesetdvogodišnjem V. H. koga su saslušavali zbog sumnje da je od jedne žene ukrao telefon, prenosi Sana.

“Udarali su me palicama, ne samo jedan, već njih dvojica naizmenično. Napravili su mi ovolike rane, i psihički i fizički zlostavljali bez ikakvih dokaza i bilo kakve moje izjave” – kazao je je Vahid .H

Kako tvrdi, njemu je sluh oštećen 100 odsto od rođenja.

“Dosta je bilo ćutanja i prekrivanja za male pare u našem gradu. Od boga mi je oduzet sluh ali pamet nije” – rekao je V.H. koji tvrdi da je kod pomenute ženske osobe koja je prijavila krađu telefona vršio usluge krečenja.

Iz Policijske uprave nisu mogli da nam daju više informacija, jer kako navode Osnovno javno tužilaštvo u Novom Pazaru rukovodi predistražnom postupkom.

Pogledajte fotografije povreda koje je V.H. zadobio prilikom ispitivanja u prostorijama Policijske uprave u Novom Pazaru.

Slični članci

Back to top button