Hronika

Dramatično u Novom Pazaru: Traga se za dvije osobe koje su upale u rijeku Trnavicu

Mediji javljaju da su, najmanje, tri osobe upale u nabujalu rijeku Trnavicu. Jedna osoba je tom prilikom spasena, a za dvije se još uvijek traga.

Kiša koja neprestano pada od juče u Novom Pazaru dramatično je povećala vodostaj lokalnih rijeka i prijeti da napravi ozbilju štetu građanima. Stanovnici priobalja rijeka, strahujući da im voda ne poplave domaćinstva, izašli su iz svojih kuća i pokušavaju da spriječe poplave. Izvještaji sa terena govore da građani rizikuju i živote u nastojanjima da spriječe štetu koja prijeti njihovim domaćinstvima.

Mediji javljaju da su najmanje tri osobe upale u nabujalu rijeku Trnavicu. Jedna osoba je tom prilikom spasena, a za dvije se još uvijek traga.

Nezvanično se saznaje da su u rijeku prvo upali otac i sin, da je, u pokušaju da im pomogne, u rijeku ušao i njihov komšija, da je sin uspio da izađe iz rijeke, ali da nije poznata sudbina njegovog oca i komšije koje je rijeka povukla.

Trenutno su sve raspoložive ekipe za spasavanje na terenu i pokušavaju da pomognu u lociranju i spasavanju ova dva lica.

Slični članci

Back to top button