Magazin

Antonio Banderas: Infarkt mi je promenio izraz lica

Pre dve godine doživeo je snažan infarkt koji je ostavio vidljive posledice. Antonio Banderas pojavio se sinoć na Kanskom festivalu

Antonio Banderas (58) prošetao je crvenim tepihom sa devojkom Nikol Kimpel (38) na Kanskom festivalu. Oboje su bili u crnom – Antonio u svečanom odelu, na čijem je sakou dominirao žakard uzorak.

Svo vreme na crvenom tepihu Antonio je bio vidno nasmejan.

Podsetimo, glumac je 2017. godine pretrpeo jak infarkt koji je jedva preživeo, a progovorio je i o njegovim posledicama.

Ceo događaj sa infarktom naterao me je da se zapitam na temu smisla života. Gledao sam smrti u oči i shvatio da je zapravo jedina sigurnost u životu – smrt – rekao je u televizijskom intervjuu glumac, dodavši i da nakon toga ništa u njegovom životu nije ostalo isto.

Život posle infarkta ni slučajno nije isti. Ostaju posledice. Meni se, na primer, promenio i izraz lica – rekao je Antonio, dodavši da je iz cele priče o infakrtu samo jedna stvar pozitivna.

Inače su u sklopu 72. filmskog festivala u Cannesu danas predstavljene zvezde filma “Pain and Glory” (Bol i slava), španskog autora Pedra Almodovara, reč je o filmu koji je ove godine u sastavu takmičarskog programa festivala, a u kome Banderas glumi.

Pored njega u filmu još glume i Penelope Cruz i Nora Navas, te glumci Leonardo Sbaraglia, Asier Etxeandia.

Slični članci

Pročitajte
Close
Back to top button