Zabava & Moda

Bivšoj ženi poklon od 79 miliona dolara

Glumica Dženifer Aniston (50) nedavno je proslavila rođendan, a među gostima na partiju bio je i bivši muž Bred Pit(55) koji se dobro otvorio… On je dao supruzi poklon od 79 miliona dolara, javlja Mirror.

Naime, Bred za Dženifer nije žalio novca, pa joj je poklonio kuću na Beverli Hilsu gde su živeli tokom braka.

Vilijam Bredli Pit rođen je 1963. On je pored glumačne profesije uspešan i kao producent i aktivist. Postao je popularan sredinom devedesetih nakon pojavljivanja u nekoliko holivudskih filmova. Bio je nominiran za Oskara, a osvojio je Zlatni globus za ulogu u filmu Dvanaest majmuna 1995.

Pit se u medijima često navodi kao jedan od najatraktivnijih živih muškaraca i smatra se članom holivudske glumačke prve lige
lige.

Majka mu je bila pedagog u srednjoj školi, a otac vlasnik firme za prodaju kamiona. Bred Pit je odgojen kao baptist. Pohađao je Kickapoo High School gde se bavio sportom, a studirao je i novinarstvo na Univerzitetu Missouri-Columbia. Visok je 180 cm.

Dženifer Džoana Aniston popularnost je stekla ulogom Rejčel Grin u sitkomu „Prijatelji“. Rođena je 11. februara 1969. godine u Šerman Ouksu, u Kaliforniji. Do sada je od filmova zaradila 200 miliona dolara. Visoka je 164 cm i teška 53 kg.

Slični članci

Back to top button