Sport

NS/FS BiH: Spahić prevezen u KCUS

NS/FS BiH se ovim putem zahvaljuje medicinskom osoblju bolnice u Trebinju, a posebno dr. Branki Pudar, dr. Stanku Buhi i dr. Draganu Miloševiću. Takođe, iskazujemo veliku zahvalnost Oružanim snagama BiH (helikopterskoj jedinici) na čelu sa generalpukovnikom Senadom Mašovićem, kao i osoblju Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, za brzu i efikasnu izvedenu akciju transporta našeg bivšeg kapitena u Sarajevo

SARAJEVO (AA) – Nakon današnje saobraćajne nesreće u kojoj je teže povrijeđen, bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Emir Spahić prevezen je tokom poslijepodneva u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, saopćeno je iz Fudbalskog/nogometnog saveza BiH.

“NS/FS BiH se ovim putem zahvaljuje medicinskom osoblju bolnice u Trebinju, a posebno dr. Branki Pudar, dr. Stanku Buhi i dr. Draganu Miloševiću. Takođe, iskazujemo veliku zahvalnost Oružanim snagama BiH (helikopterskoj jedinici) na čelu sa generalpukovnikom Senadom Mašovićem, kao i osoblju Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, za brzu i efikasnu izvedenu akciju transporta našeg bivšeg kapitena u Sarajevo”, saopćeno je iz NS/FS BiH.

U narednim danima Savez će blagovremeno obavještavati javnost o daljem toku liječenja Emira Spahića.

Slični članci

Back to top button