Politika

Medović: u fokusu infrastruktura i razvoj poljoprivrede

TUTIN – Izborna lista „Tutin na prvom mjestu – Bajro Gegić“ nastala je kao odgovor na tešku društveno-političku situaciju u Tutinu. Naš osnovni cilj jeste da rješavamo probleme koji su se nagomilali usled neodgovorne lokalne vlasti, rekao je portparol liste Mehdija Medović.

On tvrdi da su građani “prepoznali ovu ideju kao jedini izlaz iz situacije u kojoj se nalazi tutinska opština.”

“Naš fokus će biti rješavanje konkretnih problema koji pogađaju građane, a posebno kada je u pitanju infrastruktura. Još uvijek nije riješen problem vodosnabdevanja, kanalizacije, putne infrastrukture, sportskih terena, ali u sreduštu naše pažnje je i razvoj poljoprivrede, gde ćemo kao lokalna samouprava pomoći poljoprivrednim proizvođačima da se ujedine i da svoje proizvode plasiraju na inostrano tržište”, rekao je Medović.

“Lično ću se zalagati za stvaranje povoljnog okruženja u kome će mladi moći da se ostvare u oblasti nauke, kulture i obrazovanja”, istakao je Mehdija Medović.

On ističe da neće obraćati pažnju na negativnu kampanju koje vode pojedine političke partije i poručuje: “Takva kampanja je posledica nedostatka konkretnog programa i planova”.

Slični članci

Back to top button