Politika

Tandir: Mnogo smo uradili u Prijepolju

Uradili smo veliki broj infrastrukturnih projekata. Treba još mnogo projekata uraditi da bi osnovne potrebe građana bile zadovoljene, poručio je funkcioner SPP.

PRIJEPOLJE – Potpredsednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Samir Tandir rekao je danas da je zadovoljan funkcionisanjem koalicione vlasti u Prijepolju tokom 2019. godine.

“Mnogo smo uradili, i mi kao najjačka bošnačka stranka u Prijepolju, ali i naši partneri iz koalicione vlasti. Mogu istaći da sam zadovoljni kako funkcioniše koaliciona vlast u Prijepolju. Uložili smo maksimalni napor da opštinsku vlast građani suštinski dožive kao svoj servis”, rekao je Tandir.

“Uradili smo veliki broj infrastrukturnih projekata, a ono što posebno ističem jeste početak rekonstrukcije starog šarampovskog mosta i investicija koja iznosi 200 miliona dinara, a koja treba biti završena do 1.8. 2020. Taj most je žila kucavica grada i bio je u lošem stanju. Projekat finansira Vladina Kancelarija za javna ulaganja. Ističem i završetak druge faze Saobraćajne petlje u naselju Kolovrat kao i put za prigradsko naselje Seljašnica koji je u dobroj meri završen”, rekao je Tandir koji obavlja i dužnost šefa odborničkog kluba SPP u Prijepolju.

On je dodao da je dosta investirano i u poljoprivredu, veliki broj farmera dobio je subvencije u oblasti stočarstva i povrtarstva, a uloženo je i dosta sredstava u rekonstruciju sportskih dvorana u okviru osnovnih i srednjih škola.

“Još mnogo posla je pred nama, jer smo zatekli Prijepolje kao devastriranu opštinu i treba mnogo projekata uraditi da bi osnovne potrebe građana bile zadovoljene, a to je sve tretirano u budžetu za 2020. godinu i očekujemo završetak započetih instratruturnih projkekata”, zaključio je Samir Tandir.

Slični članci

Back to top button