Društvo

Kazaljka, analiza: Mavrić sistematskim radom doveo RTV Novi Pazar do vrhunskog kvaliteta

U doba kada su rijaliti programi i razni nebulozni sadržaji osvojili mnoge medijske prostore, a naročito televizije, postoje dva pozitivna primera u Novom Pazaru, a to su televizije koje imaju program primeren porodičnim vrednostima, obrazovanju i kulturi.

Izuzetne rezultate na medijskom polju već godinama ostvaruje Denis Mavrić, direktor RTV Novi Pazar.

Mavrić je etički, profesionalno i tehnički osavremenio rad RTV Novi Pazar, sistematskim i planskim aktivnostima unapredio je ovu medijsku kuću u jednu od najboljih u Srbiji.

Tokom 2019. godine RTV Novi Pazar je organizovala direktoan prenos otvaranja džamije u Majncu, usavršila je emisiju iz dijaspore “Selam rodnom kraju”, informativni program je godinama na vrhunskom profesionalnom nivou, programska šema ispoštovana do sekunde, sajt je veoma posećen i vrlo dobro ažuiran, radio emituje kvalitetan muzički program.

Ponajviše zasluga za profesionalnost u radu ima direktor ove medijske kuće Denis Mavrić. Kao posebnu zaslugu stručna javnost mu pripisuje i to što je ozbiljnim dugogodišnjim radom uticao i na smrivanje međunacionalnih i političkih tenzija u Novom Pazaru.

Kolegijum dopisnika i urednika portala Kazaljka smatra da je 2019. godina samo potvrdila trend pozitivnog i veoma profesionalnog rada RTV Novi Pazar i Denisa Mavrića.

Slični članci

Back to top button