Društvo

MDG u Prijepolju otvara još 80 novih radnih mesta

Novo zapošljavanje je već izvesno i u narednoj godini a planirano je da se sa prijemom novih radnika nastavi do popunjavanja kompletnog kapaciteta.

PRIJEPOLJE – Nova poslovna zgrada kanadske kompanije MDG, Prijepoljca Gorana Varaklića, gradi se pored postojeće u Hašimbegovića Polju. Imaće pet puta veću površinu i predviđena je za smeštaj oko 300 zaposlenih. Proširenje infrastrukture pratiće prijem novih radnika, kaže direktor „MDG doo Prijepolje“ Željko Dučić, javlja Forum.

Planiran je prijem novih 80 radnika do kraja godine. Prva grupa kandidata kreće na obuku od naredne sedmice a u toku je prijavljivanje za drugu grupu. Prijave se mogu predavati u MDG-u ili u prijepoljskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje, uz čiju pomoć se realizuje zapošljavanje novih radnika. Obuke će se takođe realizovati u prostorijama Filijale. Sve informacije se mogu dobiti lično ili na sajtu NSZ a Dučić kaže da će se na obukama, pored učenja engleskog jezika, kandidati upoznavati sa programima koji se koriste u radu i načinom poslovanja Kompanije.

Oni koji sada rade u MDG-u kažu da su zadovoljni a mnoge je upravo ovaj posao zadržao u Prijepolju.

Rad sa klijentima i direktna komunikacija na engleskom jeziku, kao i popodnevne smene i noćni rad, u početku su predstavljali izazov, kažu zaposleni, koji su brzo savladali i zato svima preporučuju da se prijave za posao u MDG-u.

Kompanija trenutno u Prijepolju zapošljava oko 170 radnika i nakon prijema novih 80 zaposlenih na tome se neće stati.

Novo zapošljavanje je već izvesno i u narednoj godini a planirano je da se sa prijemom novih radnika nastavi do popunjavanja kompletnog kapaciteta.

Slični članci

Back to top button