Društvo

Dodatni radovi u Gimnaziji

Dodatni nepredviđeni radovi na rekonstrukciji zgrade Gimnazije u Novom Pazaru trebalo bi da budu završeni do sredine decembra, a njihova ukupna vrednost iznosi 2,8 miliona dinara, saznaje radio Sto plus.

NOVI PAZAR (RadioStoPlus)–Radovi, između ostalog, podrazumevaju uređenje kabineta likovne umetnosti i hemije, pomoćnih prostorija stolarske radionice, portirnice, kotlare i ulaza u sportski teren.

Direktor Gimnazije Nermin Dražanin rekao je ranije našem radiju da dodatni radovi neće ugrožavati bezbednost učenika i uticati na kvalitet nastave.

Ovi radovi nisu bili predviđeni prvim projektom, pa je Grad Novi Pazar raspisao javnu nabavku koja se sprovodi u pregovaračkom postupku bez objavljivanja poziva za podnošenje ponuda.

Rok za dostavljanje ponuda je sreda, 20. novembar, a rok za izvođenje radova je 10 kalendarskih dana od uvođenja u posao.

Škola je tokom rekonstrukcije, koja je počela polovinom juna, dobila novu fasadu, stolariju, osvetljenje, mokre čvorove, a sanirani su i zamenjeni radijatori, cevi, elektro-energetske i hidrotehničke instalacije.

Vrednost ovih radova iznosila je 69 miliona dinara, a finansirala ih je Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima.

Slični članci

Back to top button