Društvo

Mihajlović: Hvala turskoj kompaniji “Tasyapi” na donaciji medicinske opreme

- Kompanija "Tasyapi" donirala je KBC “Dr Dragiša Mišović” medicinsku opremu, između ostalog i 25 bolničkih kreveta za intenzivnu negu, pet medicinskih i jedan hirurški aspirator, dušeke, posteljine, medicinsku odeću i obuću

BEOGRAD (AA) – Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović zahvalila je danas turskoj kompaniji “Tasyapi” zbog donacije medicinske opreme koju su obezbedili za Kliničko-bolnički centar “Dr Dragiša Mišović”.

“U vremenu kada se naša zemlja, kao i ceo svet, bori protiv ozbiljnog problema u cilju suzbijanja daljeg širenja koronavirusa, pomoć i podrška naših partnera je od izuzetnog značaja. Kompanija ‘Tasyapi’ realizuje neke od prioritetnih projekata u oblasti putne infrastrukture, kao što je izgradnja auto-puta od Sremske Rače do Kuzmina i rekonstrukcija puta Novi Pazar-Tutin. Ovaj gest ukazuje i na dobre odnose naše dve države i predsednika Aleksandra Vučića i Recepa Tayyipa Erdogana”, izjavila je Mihajlovićeva.

Kompanija “Tasyapi” donirala je KBC “Dr Dragiša Mišović” medicinsku opremu, između ostalog i 25 bolničkih kreveta za intenzivnu negu, pet medicinskih i jedan hirurški aspirator, dušeke, posteljine, medicinsku odeću i obuću.

Slični članci

Pročitajte
Close
Back to top button