Hronika

Crna Gora: Četiri osobe privedene zbog napada na Bošnjake

Crnogorski mediji prenijeli su da je tokom fudbalske utakmice u Beranama došlo do prekida meča zbog incidenta, kada je dio navijača domaće ekipe skandirao "O Turci, došli ste, selite se", a nakon toga i demolirali automobil jednom od navijača kluba iz Plava.

PODGORICA (AA) – Crnogorska policija identifikovala je četiri osobe koje su u nedjelju u Beranama verbalno napali Bošnjake, tokom utakmice između fudbalskih klubova Jezero i Budućnost, javlja Anadolu Agency (AA).

Crnogorski mediji prenijeli su da je tokom fudbalske utakmice u Beranama došlo do prekida meča zbog incidenta, kada je dio navijača domaće ekipe skandirao “O Turci, došli ste, selite se”, a nakon toga i demolirali automobil jednom od navijača kluba iz Plava.

Iz Uprave policije Crne Gore su kazali da im je u nedjelju službenik privatnog obezbjeđenja, koje je obezbjeđivalo utakmicu, prijavio da je nekoliko navijača ušlo na tribine nakon čega su pokušali da uđu na teren.

„Policija je došla do saznanja da su nepoznate osobe oštetile vozilo marke “VW Golf IV“, koje je bilo parkirano u blizini istočne strane stadiona“, navodi se u saopštenju.

Iz policije su rekli da su u kratkom roku identifikovali vinovnike tog događaja i u službene prostorije priveli S.J. (17), V.J. (21), M.C. (17) i A.T. (17).

Kako je navedeno, o događaju su obavješteni državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama i državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, koji će se izjasniti o kvalifikaciji događaja nakon uvida u spise predmeta.

Slični članci

Back to top button