Zabava & Moda

Turska glumica Cansu Dere se napokon oglasila nakon sumnji da je nestala u potresu: Navela razloge šutnje

Inače, naša javnost Cansu prepoznaje po ulozi u seriji "Ezel". Također je glumila u serijama "Sulejman Veličanstveni", "Sila", "Nevjera" itd.

Turska glumica Cansu Dere napokon se oglasila nakon što su njeni fanovi sumnjali da je nestala u stravičnom potresu, koji je ovu zemlju pogodio prije više od mjesec dana.

Iako se ranije pojavio snimak na kojem se vidi kako ona pomaže unesrećenim nakon zemljotresa, mnogi su i dalje bili zabrinuti zato što nije ništa objavila na društvenim mrežama.

Ona je sada za CNN Turk kazala da je neko vrijeme nije bilo u javnosti zato što je slomila petu pa se oporavljala kod kuće.

“Nije mi bila namjera da bilo koga brinem. Nisam neko ko mnogo koristi društvene mreže. Instagram mi služi kao album u kojem dijelim svoje sretne trenutke”, rekla je.

Inače, naša javnost Cansu prepoznaje po ulozi u seriji “Ezel”. Također je glumila u serijama “Sulejman Veličanstveni”, “Sila”, “Nevjera” itd.

Ranije se bavila manekenstvom. Bila je Miss Turske 2000. godine, ali joj je turska vlada zabranila odlazak na finalni izbor, jer se održavao na Kipru u grčkom dijelu Nikozije.

Izvor: Oslobođenje.ba

Slični članci

Back to top button