Balkan

Husović: Tri osvojena mandata potvrda ispravne politike BS-a

Predsjednik Bošnjačke stranke Rafet Husović zahvalio se večeras biračima koji su podržali izbornu listu “Bošnjačka stranka – Ispravno – Rafet Husović”.

“Prema preliminarnim podacima, naša stranka je osvojila tri poslanička mandata, i ostvarili najbolji izborni rezultat od osnivanja. Drago mi je da su građani prepoznali ispravnost naše politike i što su nam ukazali povjerenje. Želim da se zahvalim svim našim aktivistima i simpatizerima, koji su iznijeli ovu kampanju i koji su nesebičnim zalaganje doprinijeli ovakvom rezultatu”, saopštio je on, prenosi CdM.

Prema njegovim riječima želi da poruči da će Bošnjačka stranka nastaviti da vodi politiku koja je u skladu sa pravcem koji su od osnivanja zacrtali, a to su srazmjerna zastupljenost bošnjačkog naroda u državnim institucijama, politika ravnomjernog regionalnog razvoja, a sve u cilju poboljšanja životnog standarda svih građana Crne Gore.

“Očekujem da će se nastaviti evropski i evroatlantski put Crne Gore kao građanske i multietničke zajednice, NATO članice i da će ta politika nastaviti da bude dominatna državna politika i u narednom periodu”, poručio je Husović.

Slični članci

Back to top button