Politika

Mustafić: Zbog politike kakvu vodimo očekujemo veću podršku i veći broj mandata

Politički direktor Bošnjačke stranke, Suljo Mustafić, u razgovoru za CdM, poručuje da zbog, kako kaže, ispravnosti politike koju vodi ta partija, očekuje i veću podršku građana na predstojećim izborima i veći broj mandata u Skupštini, a samim tim i značajnu zastupljenost u institucijama izvršne vlasti.

Mustafić je u intervjuu za podgorički portal Cafe del Montenegro istakao da su predstavnici Bošnjačka stranke, u izvršnoj vlasti i institucijama, radili odgovorno i posvećeno  i rezultati njihovog rada su mjerljivi i prepoznatljivi.

Napominje da je Bošnjačka stranka čvrsto  opredjeljena za multinacionalnu, multivjersku i stabilnu Crnu Goru. 

Bošnjačka stranka nastupa samostalno na izborima 30. avgusta 2020. Izlazimo pred građane i naše birače, tražeći povjerenje i podršku. Povjerenje utemeljeno na svim dosadašnjim rezultatima i podršku za period koji je ispred nas. Vrijeme je potvrdilo da smo ispravno vodili našu politiku i ostvarili zacrtane ciljeve.

Tražimo podršku za vrijeme ispred nas, u kome ćemo unaprijediti ostvarene rezultate, ojačati svoje učešće u instititucijama sistema i realizovati ekonomske i društvene projekte koji su od suštinskog interesa za državu Crnu Goru, sve građane i pripadnike bošnjačko-muslimanskog  naroda. Imamo kvalitetan izborni progrm, ispravno i realno planiran, koji ćemo ostvarivati u narednom mandatu.

Bošnjačka stranka je jedna od rijetkih političkih partija  koja nije imala potrebe mijenjati ili prilagođavati svoj program novonastalim okolnostima. Gotovo sve što smo planirali u našem programu, mi smo i realizovali. Upravo zbog te ispravnosti politike koju vodimo očekujemo i veću podršku građana i veći broj mandata u Skupštini, a samim tim i značajnu zastupljenost u institucijama izvršne vlasti.

Slični članci

Back to top button