Sport

Dušan Bajević novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Dušan Bajević je dobio jednoglasnu podršku, a iz Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH (N/FS BiH) navode kako on predstavlja najbolje rješenje za ciklus baraža koji slijedi

SARAJEVO (AA) – Dušan Bajević je novi selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, odlučeno je na današnjoj sjednici Izvršnog odbora Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH (N/FS BiH).

U saooćenju iz N/FS BiH navedeno je kako je na današnjoj sjednici Izvršnog odbora N/FS BiH, za selektora muške “A“ reprezentativne selekcije Bosne i Hercegovine imenovan Dušan Bajević, koji je dobio jednoglasnu podršku ovog tijela, te predstavlja najbolje rješenje za ciklus baraža koji slijedi.

Zvanična press konferencija za medije, na kojem će biti upriličeno zvanično predstavljanje gospodina Bajevića, bit će zakazana nakon novogodišnjih praznika.

“Novoizabranom selektoru želimo mnogo sreće na toj poziciji kao i da ostvarimo rezultat koji smo sigurni da možemo ostvariti, a to je plasman na Evropsko prvenstvo 2020., te upućujemo najiskrenije čestitke povodom nastupajućih novogodišnjih praznika”, poručeno je u saopćenju.

Slični članci

Back to top button