Sport

Povratak Kalinića i Nedovića u reprezentaciju

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov objavio je širi spisak igrača za pripreme na Kopaoniku, na kojem je i povratnik Nikola Kalinić iz Fenerbahčea, javlja Politika.

Kako se navodi na sajtu Saveza, na desetodnevne pripreme selektor Kokoškov je pozvao sve igrače koji su dostupni, pa se tako na spisku ne nalaze košarkaši koji igraju u Nemačkoj, Španiji i NBA, gde je sezona u jeku ili će se uskoro nastaviti.

Takođe, zbog obaveza u svom klubu, pripreme neće voditi selektor Igor Kokoškov, već će to činiti njegovi asistenti Dejan Milojević, Vladimir Jovanović, Jovica Antonić i Bogdan Karaičić, dok će za fizičku pripremu biti zaduženi Vladimir Koprivica i Vladimir Radonjić, javlja Tanjug.

Na širem spisku nalaze se: Miloš Teodosić, Miroslav Raduljica, Stefan Jović, Vasilije Micić, Nemanja Nedović, Nikola Kalinić, Ognjen Jaramaz, Rade Zagorac, Stefan Birčević, Uroš Trifunović, Novica Veličković, Luka Ašćerić, Nikola Rebić, Branko Lazić, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Boriša Simanić, Nikola Jovanović, Ognjen Kuzmić, Stefan Đorđević, Stefan Pot, Marko Pecarski, Aleksa Radanov, Marko Radovanović, Aleksa Avramović, Nemanja Dangubić, Luka Mitrović, Dalibor Ilić, Stefan Janković i Aleksej Pokuševski.

Nakon što mu je nedavno potvrđeno prisustvo virusa kovid-19 u organizmu, svoje učešće na pripremama je otkazao centar Partizana Nikola Janković.

Polazak reprezentacije na Kopaonik planiran je za četvrtak 25. jun.

Slični članci

Back to top button