Društvo

U Beranama održano humanitarno veče za liječenje Fuada Ramusovića

U Beranama je sinoć održano humanitarno veče za prikupljanje sredstava za liječenje Fuada Ramusovića koji je prije 10 mjeseci teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći.

BERANE–Organizator humanitarne večeri su bili Beranci koji žive van rodnog kraja u saradnji sa menadžmentom Hotela Berane.

Ulaznica je bila pet eura, a nastupili su Jadranka Barjaktarović i AKI bend.

U ime organizatora i porodice Ramusović brojnim gostima iz Berana ali i susjednih opstina obratio se Amer Ramusović koji je zahvalio na humanosti i odzivu da se pomogne u daljem liječenju dugogodišnjeg sportskog i fudbalskog radnika Fuada Ramusovica koji je teško stradao kao pješak ispred kučnog praga.

On je takođe istakao da velikim odzivom prisutnih Berane je jos jednom pokazalo humanost i solidarnost izrazavajući uvjerenje da je ovo veče pokazalo zajedničku humanu crtu Berana kojom se uvijek odlikovalo.

On je takođe saopstio da su otvoreni žiro računi za liječenje Fuada Ramusovića i to jedan za Crnu Goru i drugi devizni za uplate iz inostranstva.

Žiro račun broj 520032000008707232 otvoren na ime Fadile Ramusović, njegove majke otvoren je kod HIpotekarne banke u Beranama, a odnosi se na uplate iz Crne Gore.

Otvoren je i poseban devizni žiro račun za uplate iz inostranstva takođe sa instrukcijama za uplate.

Podsjetimo, Fuad Ramusović je zadobio teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prije desetak mjeseci, nakon čega je ostao nepokretan.

Ramusović je bivši sekretar FK Berane, koji je taj posao obavljao tridesetak godina.

Izvor: CDM

Slični članci

Back to top button