Društvo

Sve spremno za muzički šoping festival

Muzički festival “Stari grad” u okviru kojeg će biti održani koncerti Marije Šerifović i Tropiko benda, okupiće i više od 500 privatnih preduzetnika koji će u okviru šoping dela ove manifestacije sniziti cene svojih proizvoda, rekao je direktor festivala Aladin Imamović.

On je dodao da se pripreme za početak ove manifestacije u koju će biti uključeni i novopazarski ugostitelji privode kraju.

“Muzički deo festivala je već spreman, a u naredna dva dana očekujemo da definišemo pojedinosti oko novog segmenta ove manifestacije. Naši sugrađani ali i potencijalni turisti će osim dobrog šopinga moći da po sniženim cenama uživaju i u omiljenim novopazarskim specijalitetima”, naveo je Imamović.

Imamović ističe da će osim butika u centru grada i šire cene biti snižene i na velikoj i maloj robnoj pijaci, i Zanatskom centru, a svaki od lokala imaće plakat sa preporukom za kupovinu po sniženim cenama.

Koncert Marije Šerifović koja će nastupiti sa ovogodišnjom pobednicom muzičkog takmičenja Zvezde granda Džejlom Ramović, biće održan u subotu na gradskom šetalištu u 21 sat, a dan kasnije na istom mestu nastupiće i Tropiko bend.

Organizatori festivala, koji je osnovan 2004. godine, su Mass Entertainment Group i Kulturni centar, a generalni pokrovitelj je lokalna samouprava Novi Pazar.

Izvor: Radio Sto Plus

Slični članci

Back to top button