Balkan

Mladić izboden nožem u Kosovskoj Mitrovici

Mladić srpske nacionalnosti nakon verbalnog i fizičkog sukoba izboden je nožem od nepoznate osobe u blizini mosta na Ibru u Severnoj Mitrovici

PRIŠTINA (AA) – Mladić srpske nacionalnosti nakon verbalnog i fizičkog sukoba izboden je nožem od nepoznate osobe u blizini mosta na Ibru u Severnoj Mitrovici, a tužilac za teška krivična dela naložio je da se otvori slučaj o krivičnom delu nanošenja teških telesnih povreda.

Vršilac dužnosti premijera Kosova Ramush Haradinaj oštro je  osudio sukob i napad na srpskog mladića na mostu na reci Ibar. 

Portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović potvrdio je za AA da je sinoć u blizini glavnog mosta na Ibru u Severnoj Mitrovici uboden nožem maloletni Srbin od strane nepoznate osobe. 

“Dana 1. septembra oko 18 sati u ulici Kralja Petra, kraj kafe bara Milenijum, došlo je do verbalnog, a kasnije i do fizičkog sukoba između žrtve D. B. i trenutno NN svedoka. Sukob je nastavljen na početku glavnog mosta na reci Ibar, gde su se verovatno razmenile uvrede, a i udarci rukama, da bi u jednom trenutku NN lice izvuklo nož iz pojasa i ubo u stomak žrtvu D. B. (2001) iz Mitrovice, kosovskog Srbina. Nakon toga opsumnjičeni se udaljio u pravcu Južne Mitrovice”, naveo je Radović.

Žrtva je potom prebačena u Kliničko-bolnički centar u Severnij Mitrovici, gde joj je pružen lekarski tretman. Kako naglašava Radović, o svemu je obavešten državni tužilac za teška krivična dela u Osnovnom tužilaštvu u Mitrovici, koji je naložio da se otvori slučaj o krivičnom delu nanošenja teških telesnih povreda. 

“Tužilac je naložio da se preduzmu istražne i operativne mere i radnje u cilju pronalaženja osumnjičenog lica i rasvetljavanja okolnosti pomenutog slučaja”, naveo je Radović. 

Slični članci

Back to top button