Sport

Organizatori Vimbldona pod pritiskom javnosti stavili Novaka u spot

Organizatori Vimbldona oglasili su se nakon što su sa promotivnog materijala za taj turnir izostavili Novaka Đokovića. Mnogi navijači smatraju da je izostavljanje sramno.

Aktuelnog šampiona su na isti stavili nakon pritiska javnosti, a sada su i objasnili zašto su povukli takav potez.

Novinari “Sportkluba” su pisali organizatorima trećeg Grend slema u sezoni i dobili odgovor u kom se ističe da su ponosni na prisustvo Đokovića u promotivnom spotu.

“Izuzetno smo ponosni što se Novak pojavljuje u našem promotivnom spotu i što je predstavljen kao jedan od šampiona kojem drugi igrači treba da budu izazivači. Kreativno, završna scena promo spota ima u sebi nekolicinu singl igrača koji su pozicionirani kao izazivači, te stoga nema ni Novaka ni Jelene u tom trenutku“, stoji u odgovoru Vimbldona.

Kako su istakli, spomenuti spot samo deo promotivne strategije.

“Kako se približavamo turniru, a i tokom njega, Novak će imati istaknuto mesto unutar naše strategije. Takođe, sigurni smo da su navijači oduševljeni time što su na našim društvenim mrežama poslednjih nedelja videli mnogo objava kojima se proslavlja njegov najnoviji grend slem uspeh (23. titula na Rolan Garosu, prim. aut), kao i ’premotavanje’ na njegovo slavlje s porodicom na Centralnom stadionu“, zaključili su.

Slični članci

Back to top button