Novo

10 razloga za Note10!!!

Početkom ove nedjelje, domaćoj publici je premijerno predstavljena Samsung Galaxy Note10 serija. Vjerni korisnici Note serije, su sa nestrpljenjem čekali ovaj model, a budući da smo imali prvi susret sa novim telefonom tokom prezentacije, moramo priznati da su nam prvi utisci i više nego pozitivni.

Navodimo vam 10 razloga zbog kojih je kupovina Note10 telefona dobra odluka:

1. Po prvi put, Galaxy Note10 dolazi u dvije veličine, kako bi korisnici mogli da izaberu onu koja im najviše odgovara. Model Galaxy Note10 dolazi uz S Pen olovku i Cinematic Infinity display od 6,3 inča, dok Galaxy Note10+ dolazi sa najvećim Note Cinematic Infinity display-om do sada od 6,8 inča.

2. Možete ga kupiti odmah, jer je od danas uređaj zvanično u prodaji kod svih ovlašćenih prodavaca, po cijeni od 959 eura za Galaxy Note10 i 1.099 eura za Galaxy Note10+ od 256 GB, dok je isti model ali kapaciteta 512 GB skuplji za 100 eura.

3. Sa samo 30 minuta punjenja, baterija Galaxy Note10+ uređaja može da traje cijeli dan uz mogućnost punjenja do 45W.

4. Ova serija posjeduje Cinematic Infinity displej, koji ide od ivice do ivice i gotovo da nema okvir, dok je Dynamic AMOLED ekran sa HDR10+ sertifikatom i dinamičkim preslikavanjem tonova deklarisan kao najkvalitetniji do sad.

5. Kamera novih Galaxy Note10 uređaja korisnicima pruža priliku da snimaju video profesionalnog kvaliteta, bez potrebe da sa sobom nose bilo kakvu dodatnu opremu. Video editor omogućava montiranje snimaka uz pomoć S Pen olovke, tako da umjesto da stalno klikću kako bi pregledali i editovali snimak, korisnici mogu precizno da odaberu tačan trenutak koji žele da isjeku.

6. Ljudi snimaju dosta selfija u uslovima lošeg osvjetljenja – za večerom, na koncertu ili dok uživaju u zalasku sunca. Noćni režim, sada dostupan na prednjoj kameri, omogućava korisnicima da snimaju prelijepe selfije bez obzira na manjak svjetlosti.

7. Galaxy Note10 donosi moćnu inovaciju uz pomoć redizajnirane S Pen olovke. Sada, korisnici mogu da hvataju bilješke i da automatski konvertuju svoj rukopis u digitalni tekst uz pomoć Samsung Notes aplikacije, kao i da ga eksportuju u čitav niz formata, uključujući Microsoft Word.

8. Uz jednostavnu USB konekciju, korisnici sada uz pomoć Samsung DeX-a mogu da razmjenjuju fajlove između uređaja i da koriste svoje omiljene aplikacije uz pomoć miša i tastature, istovremeno čuvajući podatke na svom telefonu uz pomoć Samsung Knox aplikacije.

9. Sa jednim klikom, putem Quick Panel aplikacije, korisnici mogu da se povežu sa njihovim Windows 10 računarom. Tamo mogu vidjeti notifikacije, slati i primati poruke i pregledati fotografije bez gledanja u telefon.

10. I na kraju, ali ne najmanje bitno, modeli iz ove serije dolaze u više boja – aura sjajna, aura pink i aura crna boja rezervisane su za Galaxy Note10, dok je model Galaxy Note10+ dostupan u aura sjajnoj, aura bijeloj i aura crnoj boji.

Slični članci

Back to top button