Balkan

Đukanović obećava evropski kvalitet života

Dovešćemo Crnu Goru do ostvarenja cilja – evropskog kvaliteta života građana, poručio je predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović prilikom posjete Zeti u sklopu predizborne kampanje za predstojeće parlamentarne izbore.

On je naglasio da je značaj predstojećih izbora neupitan te da se nažalost ponovo suočavamo sa frontom anticrnogorskih snaga koje ne žele samo promjenu vlasti, već i promjenu kursa državne politike.

Đukanović je potom naveo ostvarene rezultate koji imaju istorijski karakter – očuvanje mira, obnova ekonomskog dostojanstva, očuvanje multietničkog i multivjerskog sklada, obnova države, članstvo u NATO, liderstvo u evropskim integracijama…

“Sve to, i činjenica da je DPS uspješno vodio državu u svim dosadašnjim iskušenjima, između ostalog daje nam za pravo da od građana tražimo povjerenje za predstojeće izazove sa kojima ćemo se suočiti: I kriza koja je pred nama traži uspješno upravljanje a Demokratska partija socijalista je pokazala da umije odgovorno da upravlja interesima Crne Gore jer je naš politički program podudaran onome što su nacionalni interesi”, saopštio je Đukanović.

On je naveo da se sve države suočavaju sa ekonomskim izazovima zbog pandemije novog koronavirusa. DPS, kako je istakao, ima jasnu viziju kako da i dalje vodi državnu politiku do ostvarenja cilja – evropskog kvaliteta života.

Slični članci

Back to top button