Politika

Erdogan i Ljajić u Istanbulu o projektima Turske i Srbije

Kako je saopšteno iz Ljajićevog kabineta, Erdogan je tom prilikom istakao da će svi projekti o kojima se razgovaralo tokom njegove poslednje posete Srbiji biti realizovani u predviđenim rokovima

BEOGRAD (AA) – Potpredsednik Vlade i ministar trgovine turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić sastao se danas u Istanbulu sa predsednikom Turske Recepom Tayyipom Erdoganom, na marginama sednice Komiteta za ekonomsku i trgovinsku saradnju Organizacije islamske konferencije.

Kako je saopšteno iz Ljajićevog kabineta, Erdogan je tom prilikom istakao da će svi projekti o kojima se razgovaralo tokom njegove poslednje posete Srbiji biti realizovani u predviđenim rokovima.

Ljajić je rekao da su odnosi Srbije i Turske podignuti na nivo strateškog partnerstva zahvaljujući odnosima između predsednika dve zemlje Vučića i Erdogana i naporima koje oni ulažu da se prošire oblasti i sektori saradnje između Beograda i Ankare.

Ministar Vlade Srbije je na marginama Komiteta za ekonomsku i trgovinsku saradnju OIK razgovarao i sa ministrima Malezije, Obale Slonovače, Saudijske Arabije i Tadžikistana.

Slični članci

Back to top button